top of page

Zonnepanelen door Boone Hydro-elektrotechniek b.v.b.a: een service vol energie

Fotovoltaïsche zonnepanelen vormen de warmte-energie van de zon om tot energie voor uw woning of bedrijf. Na plaatsing kunt u alles eenvoudig opvolgen, waardoor u voortdurend zicht houdt op uw energiebesparing en het rendement van uw installatie. Makkelijk én doeltreffend.

Ons team plaatst zonnepanelen voor particulieren, maar ook voor tuinbouwbedrijven en andere ondernemingen. Kortom, iedereen die wil genieten van minder energiekosten en een milieuvriendelijk verwarmings- of sanitair systeem, rekent op de expertise van Boone Hydro-elektrotechniek b.v.b.a.

De voordelen van zonnepanelen

lager verbruik, minder kosten

rendabele investering op korte en lange termijn

verlaging van EPC/EPB-waarde

Kwaliteit, dat is zonneklaar

We plaatsen enkel zonnepanelen met een sterke reputatie. We kiezen dan ook voor gerenommeerde merken zoals Eurener, Canadian Solar, LG, ET-Solar, Sunpower, Panasonic, Suntech en Sharp. Stuk voor stuk producenten die een zachte prijs koppelen aan een mooie opbrengst en een maximaal rendement.

De specifieke situatie van uw woning of bedrijfsgebouw wordt zorgvuldig in kaart gebracht, zodat we de zonnepanelen optimaal kunnen plaatsen en het juiste product kunnen selecteren.

Aangesloten bij PV CYCLE
Gecertificeerde installateur RESCERT

Aangesloten bij PV CYCLE & Gecertificeerde installateur RESCERT

VRAAG SNEL UW GRATIS OFFERTE AAN!

bottom of page